Intocht Sinterklaas

Ook dit jaar gaat Stichting Buurtschappen Ossendrecht, samen met regel-piet er weer voor zorgen dat Sinterklaas en warm welkom krijgt in Ossendrecht. Over het hoe en wat zijn we nog druk aan het nadenken en overleggen samen met regel-piet, maar dat het weer leuk gaat worden is zeker!

Wel kunnen wij jullie alvast vertellen dat Sinterklaas op zondag 18 november in Ossendrecht zal aankomen. Gaan jullie vast aftellen?

Lampionnen knutselmiddag

Lampionnen knutselmiddag 21 november 2017

Om op woensdag 28 november goed voor de dag te komen met een mooie lampion bieden wij iedereen de mogelijkheid om op woensdagmiddag 21 november deze lampion te maken. Van 14:00 tot 16:00 uur zijn alle kinderen (en hun ouders) van harte welkom in de aula van Basisschool de Meulenrakkers om daar een mooie lampion te knutselen. Nemen jullie dan wel zelf een leeg en schoon melkpak mee?

Lampionnenoptocht

Lampionnenoptocht 28 november 2017

Deze avond zullen Sinterklaas en zijn Pieten Ossendrecht weer een (kort) bezoek brengen. Ditmaal lopen ze samen met alle Ossendrechtse kinderen mee in de lampionnenoptocht. Deze start om 18.30 op de Markt in Ossendrecht en eindigt omstreeks 19.45, na het zingen van enkele sinterklaasliedjes en het dansen met de pieten, op het kerkplein.

Zien we jullie dan?