SBO

Stichting Buurtschappen Ossendrecht bestaat uit een groep enthousiaste vrijwillgers uit Ossendrecht. Samen hebben zij maar 1 doel. De Ossendrechtse bevolking een paar keer per jaar (sinterklaas en koningsdag) een ontzettend leuke dag bezorgen. Vanwege de verschillende persoonlijkheden en achtergronden bij onze diverse leden, zijn we een inmiddels een team die samen een mooie evenementen op poten kunnen zetten. Hier hopen we dan ook nog jaren mee door te mogen gaan!! Uiteindelijk doen al onze leden het maar met één doel: OSSENDRECHT.

Mijn naam is Bart Valkenburg en ik ben geboren in 1973, ik ben getrouwd met Cathy Koster en heb 2 kinderen, Benthe (2008) en Daan (2014). Ik ben geboren in Calfven en op mijn 6e levensjaar zijn wij verhuisd naar Wouwse Plantage. Na nog in Roosendaal en Bergen op Zoom gewoond te hebben zijn wij in 2009 in Ossendrecht gaan wonen.

Ik ben van beroep Adviseur Praktijkleren en Teamcoördinator. Ik ben dol op klassieke auto’s, LP’s en de bergen.

Ik ben bij SBO gekomen omdat ik me graag wil inzetten voor een Ossendrecht waar leuke activiteiten georganiseerd worden. Ik vind het belangrijk dat de bewoners elkaar kunnen ontmoeten op dagen als Koningsdag en de Sinterklaasintocht en dat er daarnaast nog voldoende andere activiteiten zijn voor de jeugd en volwassenen.

Daarnaast is het gewoon leuk om met een gemotiveerde club mensen bezig te zijn om deze dagen voor het dorp te organiseren. Ik zou dan ook iedereen willen uitnodigen om eens een keertje te komen helpen als vrijwilliger om te proeven hoe leuk het is om hier mee bezig te zijn.

Hallo ik ben Marry Roest, 57 jaar en getrouwd met Ton Meulmeester wij wonen sinds 1996 in de Kerkstraat in Ossendrecht, samen met nog enkele viervoeters.

Sinds 2014 full-time mantelzorger, daarvoor werkzaam als arbeidsrecht deskundige
in de hectische wereld van de chemie.

Inmiddels actief als vrijwilliger voor Mentorschap West Brabant , en ben ik nu mentor van 3 personen, daarnaast nog bestuurslid van diverse fondsen/instellingen.

Ik ben sinds maart 2015 bestuurlid van de Stichting Buurtschappen Ossendrecht, en na mijn eerste Koningsdag in 2015 nog steeds heel enthousiast om samen met SBO nog veel te kunnen betekenen voor Ossendrecht.

Mijn credo is dan ook “alleen kun je veel, maar samen ben je sterker en is het veel leuker”

Mijn naam is Koen van Haaren, ik woon sinds begin 2017 met Jolanda en onze twee dochters in Ossendrecht. Sinds 2008 werk ik in Hoogerheide bij de woningstichting, dus ik kende de omgeving hier al een beetje.

Voor de verhuizing was ik als vrijwilliger actief bij onder meer een motortoerclub en bij Pax Kinderhulp, waarmee we groepen kinderen uit Wit-Rusland een verblijf bij gastgezinnen in Roosendaal aanboden om aan te sterken.

Ik rij graag motor, hou van taalspelletjes/woordgrappen en ik ben graag buiten in de natuur. Zeker wat dat laatste betreft zit ik hier dus prima op m’n plek.

Sinds we hier zijn komen wonen hebben we al gemerkt dat er heel veel activiteiten zijn en hebben we al veel mensen leren kennen. In Ossendrecht hoop ik ook mijn vrije tijd nuttig te besteden en iets voor het dorp te kunnen betekenen.

Bestuurslid